Home

Estem d’enhorabona! Ja tenim ací el nou Boletín informativo popular, una perla que ens regala el PP, i que com ells mateixos volen, anem a valorar. En primer lloc, el que més crida l’atenció és que s’han calfat poc el cap. Es veu que després dels pressupostos han quedat exhaustes de tanta feina i han pillat el primer que han trobat i ha fet copiar-pegar.

Imatge

Algú ha copiat a algú, però jo no dic res, que després tot es sap.

Pareix que els del PSPV han marcat tendència, i els seu butlletins causen furor en la bancada popular. El Rebombori ha tingut accés a una jornada de treball de la Sección de Propaganda del PP d’el Verger:

Imatge

No es rigueu, que al currículum posava conocimientos nivel medio en word, excel i powepoint.

A banda de la portada, les pàgines següents estan calcades, un clar exemple del que es coneix com el “y tu más” portat a la coentor gràfica més extrema. A tot això, la gent també ha quedat sorpresa pel fet que que anava enrotllat dins d’un prospecte del Masymas, supose jo que serà per això de “El fresco es el nuestro”, en clara al·lusió al nostre il·lustre “ancalder”.

I si no han tingut suficient amb el continent, anem a passar al contingut, que ahí si que trobem el sollet. Pareix ser que el leitmotiv del papelorio és desmentir allò publicat en el butlletí socialista, acusant-los de mentir per tots els racons. Anem a veure que conten ells de veritat.

De primeres ens trobem amb els salaris. L’alcalde posa que cobra 1.751,68 euros al mes. No sé d’on hauran tret dita xifra, no diuen si és brut o net, però en el plenari de 30 de juny de 2011 declaren la retribució, amb dedicació parcial, de 2.415 euros bruts per 14 pagues. Ja comencen marejant la perdiu. Això sí, diuen que l’home té disponibilitat 24 hores al dia els 365 dies a l’any. Que que es pensa, que l’alcade és a temps parcial? Si cobra això per un estoneta al dia, que cobraria per jornada completa? 4.000 “maxacants”? Dit d’un altra manera, per passar-se un momentet pel despatx l’amic s’endú bona morterada.

Imatge

El gran líder vetlla per nosaltres nit i dia. com no voleu que l’adoren al PP?

Però ahí no queda la cosa. Neguen amb un NO ben gran que és assessor de la diputació, i es trauen de la mànega no se quin càrrec que no he trobat per cap lloc. Però curiosament, investigant un poc, he trobat el Butlletí Oficial de la provincia núm. 230, del dia 30 de novembre de 2011 en la pàgina 64 on apareix dit nomenament amb un senyor sou de 17.875,06 euros com a “Funcionario de apoyo y asesoramiento en la Agencia Gestora de Denia”. Mira que els agrada poc a aquestos del PP els funcionaris i el nostre amic es fa funcionari by the face, sense opositar ni res! Si aquest home està per a que l’assessoren a ell.

Imatge

Extracte del Butlletí en qüestió.

La resta de la prole també cobra una quantitat superior a allò que posa al butlletí. Jose Enrique Monjo consta que en cobra 1.000 euros bruts, no 836,59, al igual que Lucia Santamaria. Beatriz Estevez 447, 30, i no 382,89. Pel que fa a Manuel Reyes i Gabriel Simó, en canviar el càrrec de tresorer del primer al segon, han canviat les retribucions, però en dit acord consta 447,30 euros i 727,30 euros respectivament. Al butlletí podem veure que a Reyes li han pujat el sou (622,57 euros) i el senyor gabriel s’endú 100 eurots per cada junta de govern. Arribar i besar el sant! A tot açò, tots estan 24 hores 365 dies a l’any. Xè, una cosa valenta de veres.

Hem de dir també que comparen el seu sou amb el que cobrava Esteban el 2001 (tampoc diuen si brut o net) però no diuen en cap moment que cobraven en l’anterior legislatura. Igual se’ls ha passat, amb les presses. O es que cobraven substancialment menys.Que sí, que anem bé, la primera pàgina i ja ens conten una mentira que ens enrotllen. Haureu d’anar a confessar, que això és pecat!

El que ja és de risa és que acusen de que el PSPV diu que hi ha 4.880 habitants dient que es fals, que en són 4.912, que no saben ni els habitants d’el Verger. Apart de ser un argument per a omplir, la veritat és que a la pàgina de l’INE posa que en som 4.899. Uiii quasi!

Imatge

L’INE, com el cotó en pèl, no enganya!

I pel que fa als préstecs, només trobem un ball de xifres, ens diuen a que s’han destinat, però en cap moment ha aportat ningun justificant. Agrairíem que ho feren, perquè estant en l’ajuntament des de 2007, parla d’herències ja sona prou ranci. Eixe argument té data de caducitat, i apart “se pagaron deudas del anterior equipo de gobierno (PSOE)” i “incluye UE1, UE 2 y Polígono (PSOE i Bloc)”,no diu molt. Ha anat tot destinat a això o una part? Quins altres conceptes inclou el deute? Quines les ha generat el PP? Transparència zero, com sempre.

I la pagina següent ja és la repera. Ni un numeret! Neguen pujades tributàries i retalls. Molt bé. I les números? Haurem de comparar no? En total la pàgina diuen 5 vegades MENTIRA!!! com un xiquet menut, i empren la paraula de moda, l’eficiència! Aquestos del PP són els Number One en canviar-li el nom a les coses! Retallen en tot menys en el sous, que això és sagrat!

La traca final, el rastre. Anem per parts. Un increment del 600% respecte a que? Quina xifra? Perquè en els pressupostos d’enguany es preveu 90.000 euros d’ingressos i 40.000 de despeses. 50.000 euros tampoc és cap de fortuna. I no sabem quin era el canon que es pagava abans. I un altra qüestió: perquè no s’enumeren els rebuts? Quin és el control d’eixos diners? Haurà un responsable, dic jo. Diguen més veritats per a que valorem com toca.

Pareix que l’argument més sòlid respecte de la desmesurada despesa de 2.500 euros al mes, (30.000 euros a l’any) anunciant el rastre a la COPE (con la Iglesia hemos topao!) és el que apareix davall del triomfalisme rastrer : PaoA IncloMAo SIBob bi oASTol bi. Han passat la mà pel teclat! La tàctica del despiste, aquesta gent sap el que es fa.

Imatge

Barbaritat, barbaritat! sense pensar-ho!

Per cert, això de la llum del PSPV a que ve? Si posen la noticia, serà perquè és veritat, no? Perquè no ho justifiquen? Alguna denúncia d’Iberdrola o algun document que ho acredite. Perquè ja fa prou pudor. Tirar la pedra i amagar la mà ja està inventat.

I ja que demanen als demés que es disculpen, els estaré esperant per a que em demane perdó per insultar a la meua intel·ligència, i ja que estan enviem col·liri. Els meus ulls no suporten tal atemptat gràfic.

Basili Salort Bertomeu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s