Home

Segons el Canfali Marina Alta, de data 21 dels corrents, l’alcalde d’El Verger, referint-se a la reunió “paripé” que van mantindre amb el director de l’hospital de Dénia, “señaló que en estas reuniones cuando hay que trabajar y aportar soluciones” quan en realitat no es va solucionar res “y no movilizando y confundiendo a los ciudadanos como están haciendo otros colectivos, a los que acusó de utilizar la sanidad con fines políticos”. És a dir, que la Conselleria de Sanitat autoritze el tancament d’urgències no és política, protestar sí. A dia d’avui, aquest mateix alcalde, forçat sense dubte per les mobilitzacions dels ciutadans informats, que no manipulats, de les pretensions de Marina Salud de tancar les urgències de 10 de la nit a 8 del matí, no ha tingut més remei que signar una moció titulada “MOCIÓ RETALL DE SERVEI DE GUÀRDIES CENTRES DE SALUT”, amb els següents acords:

1- Exigir a la Conselleria de Sanitat la no autorització a Marina Salud de l’aplicació d’aquesta mesura anunciada per l’empresa Marina Salud el proper dia 16 de juliol i per tant deixe en suspens esta decisió.

2- Exigir una rectificació a Marina Salud de tancar els Centres de Salut afectats per aquesta mesura de tancament dels centres en horari de guàrdia (de 22h a 08h)

3- Demanar a la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana que no autoritze a l’empresa Concessionaria Marina Salud S.A. A dur endavant aquesta mesura ja que no s’ajusta al II Pla de salut aprovat per les Corts Valencianes el 13 d’octubre de 2006.

4- Traslladar quest acord a la Direcció de Marina Salud S.A. A la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana i a cada grup Parlamentari representat a les Corts Valencianes.

Ací tenim un exemple de que la força del poble ha obligat al grup municipal del PP a signar aquesta moció junt a la resta de grups municipals ( PSPV-PSOE, BLOC i INDEPENDENTS D’EL VERGER) que des del primer moment s’han oposat al tancament.

Açò demostra que els ciutadans si ens unim tenim molta força. Utilitzem-la!

Miguel Salort Oliver

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s