Home

Com tots sabeu Marina Salud pretén tancar el Servei d’Urgències a partir de les 10 de la nit dels centres de salut d’El Verger, Ondara, Pedreguer i Gata.

La societat civil de seguida ha reaccionat i vam convocar una assemblea informativa, mitjançant la xarxa social a la plaça de l’Ajuntament amb la finalitat de donar a conéixer la situació a la gent. Assabentat l’alcalde, el Sr. Michel, va telefonar a correcuita a un regidor del PSPV-PSOE pensant que havia sigut aquest partit el que havia convocat “la manifestació sense el seu permís per a manipular a la gent, i que anava a donar part a la Conselleria de Sanitat per a que prenguera accions judicials contra ell”. És a dir, va tractar d’impedir que la gent protestara contra el tactament d’Urgències. Açò ens dóna una idea de l’interés que té aquest personatge en defensar la gent del seu poble, eixa gent que li paga el sou de 2400 euros en catorze pagues a l’any! Superat per les circumstàncies, per fi ha dit amb la boca menuda que està en contra del tancament.

Aclarit açò anem a veure la prioritat de l’alcalde. Ha enviat als regidors la següent convocatòria:

CONVOCATÒRIA COM. INF. HISENDA

Vist el Decret de l’Alcaldia de data 12 de juliol del 2012, el convoque a vosté a la Comissió d’Hisenda que haurà de celebrar-se el dia 17 de juliol de 2012 a les 13’00 h., en el Saló de Sessions de la Casa Consistorial, d’acord amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1.DICTAMEN RELATIU A LA CESSIÓ D’ÚS D’UNA PART (550 m2) DE LA PARCEL.LA MUNICIPAL UBICADA EN EL POLÍGON INDUSTRIAL IDENTIFICADA AMB EL N 11 DE L’EPÍGRAF “BÉNS IMMOBLES” DEL LLIBRE INVENTARI DE BÉNS DE L’AJUNTAMENT, A L’ASSOCIACIÓ SOCIETY FOT THE CARE OF ANIMALS I NEED (SCAN)

El Verger, 12 de juliol de 2012

El Secretari,

Pel que es veu, no convoca cap de plenari ni comissió per a fer força contra el tancament de les Urgències mèdiques, però sí per a cedir 550 m2 de terreny públic a una societat sense cap arrelament al poble, per construir un centre d’acollida de gossos a 200 metres de la zona residencial i fitant amb una zona verda.

No haguera sigut més correcte cedir aquesta parcel.la per a fer horts urbans per als veïns que no tenen terra, tal com prometia al seu programa electoral?

 

Miguel Salort Oliver

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s