Home

Se’ns acaben les excuses. Temps enrere haguérem pogut dir que necessitàvem el paper, una màquina d’escriure, una impremta, una xicoteta inversió. Però avui en dia ja no cal tot açò. Simplement amb les nostres ganes d’escriure i aquest petit espai podem exercir el nostre dret ( i deure moral) d’escriure allò que pensem, d’expressar les nostres inquietuds, punts de vista, crítiques, alternatives i possibles solucions. Sí, solucions, perquè no cap una sola eixida a la crisi, un sol model social, una sola visió del món.

I en aquests temps de pensament únic, hem d’alçar la veu i dir prou. No podem quedar-nos impassibles davant d’aquest gran desmoronament sistèmic. No podem resignar-nos a ser simples espectadors d’última fila, hem de passar al centre de l’acció, a ser actors i escriure nosaltres el guió.

Com diem en to col. col·loquial, “el que va davant va davant”. I nosaltres volem posar el focus en la nostra realitat més immediata, el nostre poble, encara que no serà l’únic del que tractem. La Marina i el País Valencià seran els nostres principals marcs també. 

Així doncs, aquestes són les nostres intencions. Volem un blog participatiu que s’establisca  com a eina de debat, no sols en una direcció emissor receptor. A banda, serem varis els autors que durem avant aquesta iniciativa, sempre des d’un òptica crítica i sense concessions. Espai i amb bona lletra, però fent rebombori.

 

 

One thought on “Comencem.

  1. Estic totalment d’acort, l’hora de ser espectador s’acaba i arriba l’accio. Pero quines accions son les deguem dur a terme? En quina direccio volem dur els nostre pasos?
    Tots no podem dir que sabem lo que realment esta pasant i lo que esta per vindre, molta gent encara esta o, emborregat ho dins de la seu bambolla del mon. I molts de estos son les persones mes arrimades a nosaltres, familars, amics,, etc. Tots deuen implicarse i saber que aço ens beneficia a tots.
    Jo demanaria, en especial, la ajuda de tota eixa gent de edats mes advanzades que son les que han tingut alguna esperiencia en la seua vida sobre lo que es lliutar i defendrer un drets e ideals, perque gracies a ells ara tenim i lo que tenim i som lo que som. I no deguem deixar que ens lleven tot lo que tanta suor a costat aconseguir.
    Es deu dur a terme una gran tasca en molts ambits i trobe que este escomenzar sera molt bo. Enhora bona i mans a la feina!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s